Site Overlay

Theme Park: Tickets of Fortune

Introduktion

Theme Park: Tickets of Fortune ett spel tillverkat av NetEnt för dig som saknar spänningen ifrån karuseller och föredrar ett spel med många bonusfunktioner. Det har tagit inspiration ifrån barndomens nöjespark och gjort det möjligt för dig att spela i bonussystemet. Fördelen med spelet är att du kan välja vilken bonus du vill ha, efter att provat bonusarna ett tag så märker du fort vilken som blir favoriten, när du kommer in i bonusen behöver det inte betyda att du endast har råd med en attraktion, om du föredrar kan du använda dina biljetter till att åka fler än en åktur beroende på vad attraktionen (bonusspelet) kostar i biljetter. Bonusspelen kostar allt mellan 1-10 biljetter som du får när du vinner bonus systemet.

I Theme Park: Tickets of Fortune vinner du biljetter på dina spins som du kan använda för att betala en åktur på tivolit. Vilken blir din favoritattraktion? Är det ponnyhästar som snurrar, fiska efter lukrativa vinster i fiskedammen eller kanske din favorit blir att skjuta ankor? Vad du än väljer att använda dina Tickets of Fortune till så kan du vara säker på att det blir en rolig åktur. Bonusspelen erbjuder även eget val igenom att klicka vilka ankor du vill skjuta, vilka burkar du vill slå ner vilket ger oss ett mer roligare spel än att bara sitta och vänta på spinsen att bli avslutade och ta emot den eventuella vinsten, här är du med i hela bonusomgången och kan själv påverka vinsten.

 

Vinstlinjer och insatser

Spelet har 5 hjul, 3 rader och fasta 50 vinstlinjer. Du kan välja din nivå på spelet mellan 1-10 med myntvärde av 0,10, 0,20, 0,50, 1, 2, 5 och 10. Theme Park: Tickets of Fortune erbjuder även hela 6 stycken olika bonusspel. Det finns ingen progressiv jackpott i spelet eller gratissnurr men det köper vi helt klart eftersom vinsterna ifrån nöjesparkens bonusspel väger upp det. Du kan vinna upp till hela 75 300 mynt och har du då satsat max så blir det en väldigt rolig åktur. Den bästa symbolen i spelet är den röda flygplanet som erbjuder 400 mynt vid vinst av 5 stycken symboler. Du kan komma in i bonusspelet på två olika sätt, igenom tre scatter-symboler eller ett bonushjul.

Tema och grafik

Temat som sagt är hämtat ifrån en blandning av nutida nöjesparker och gamla tivoli från vår barndom. Spelen som du kan spela i bonusfunktionen kommer vi nog alla ihåg från förr, det som gör det så häftigt är att det har kombinerat det med en häftig grafik och layout, musiken som spelas i bakgrunden gör det ännu mer autentisk och det känns som att du är på en nöjespark. Bonusfunktionerna är häftiga och flyter på bra i grafiken, det är ett spel som är en fröjd att spela för ögonen och en härlig ton som spelas när du besöker nöjesparken. Bästa är att det finns så många olika bonusar att välja på att det är svårt att bli trött på denna nöjespark.

Sex stycken bonusfunktioner

Theme Park: Tickets of Fortune bonusspelet att skjuta ankor, skjut ner ankor för att få tag i olika priser. Klassiska fiskedammen, försök att pricka rätt fiskar då det har olika värde. Hammaren, här ska du slunga släggan och om du får mätaren att nå max så tjänar du också mest. Bollkastning – Kasta boll på burk, sikta på mitten och hoppas att få ner så många som möjligt för att maximera vinsten. Burktorn – Detta kommer vi ju alla ihåg från nöjesparkerna, få ner så många som möjligt igenom att kasta en boll i mitten av tornet av burkar. Slutligen slagpåsen, dräm till slagpåsen så hårt som möjligt och hoppas på en rejäl smäll för att kamma hem högsta vinsten.

Positivt med spelautomaten

Sex olika bonusfunktioner gör det svårt att tröttna. Att ha möjlighet att välja vad du vill lägga dina biljetter på för bonus. Mer spelarupplevelse att få välja attraktion och spela efter egna beslut och val. Kunna få bonus igenom ett bonushjul eller att fånga tre scatter-symboler. Kunna spela mer än en bonusfunktion i bonusspelet.

Negativt med spelautomaten

Att det inte finns free spins eller en progressiv jackpott. Symboler i vanliga spins betalar inte ut så mycket. Man blir lätt fast vid spelet då det finns så många roliga effekter och bonusar att tiden lätt flyger iväg.

Sammanfattning

Temat i Theme Park: Tickets of Fortune är unikt och väldigt häftigt, bara att det har sex bonusspel är ett stort plus. Det är svårt att tröttna på spelet då det finns så mycket att göra på denna nöjespark och med en bra vinsttabell kan vi spela detta i timmar. Nöjesparkens attraktioner är det spelet är byggt på vilket gör att det vanliga spinsen kan kännas lite platta och tråkiga, det hade kunnat vara lite mer effekter innan vi kommer in i bonus spelet. Theme Park: Tickets of Fortune får ett högt betyg på grund av de flera bonusspel du kan spela och med en bra utbetalning av vinster, det här spelet passar dig som vill ha olika alternativ i ett och samma slotspel.