Site Overlay

The Slotfather

Introduktion

The Slotfather får nog många att dra kopplingen till den klassiska gangster-filmen The Godfather. Det är en helt korrekt koppling, då temat för slotmaskinen The Slotfather är inspirerad av Gudfadern-filmen. The Slotfather är en actionfylld slotmaskin som innehåller både bonusspel och free spins-lägen. Speltillverkaren till denna slotmaskin är Betsoft och det märks verkligen att de har lagt ner mycket tid för att få den så bra som möjligt. När du som spelare öppnar upp The Slotfather så möts du av en riktigt snyggt designad slotmaskin där allt från musik och tema till uppbyggd och alla figurer som finns med i slotmaskinen tillsammans skapar en kombination som är mycket tilltalande. En slot som har mycket att erbjuda!

Det som gör att The Slotfather sticker ut bland andra slotmaskiner som också har teman inspirerade av filmer eller seriefigurer är att spelleverantören Betsoft lyckats kombinera en fartfylld slotmaskin med bonuslägen och andra roliga saker som att symbolerna rör på sig. De har i The Slotfather valt att ha med både ett bonusläge som du kommer till om du får tre matchande symboler med gudfadern som är huvudpunkten i spelet. Det finns även ett roligt free spins-läge du kan aktivera i spelet. De finns tyvärr inga wild-symboler i sloten men detta är inget som påverkar dig som spelare då allt annat bjuder på en fartfylld spelupplevelse. Återbetalningen tillbaka till spelarna ligger på 96 %.

 

Vinstlinjer och insatser

The Slotfather är uppbyggd likt många andra slotmaskiner med 5 hjul och 3 linjer. Dessa bildar tillsammans 30 spelbara vinstlinjer. Du som spelare kan själv välja hur många av dessa linjer du vill välja att spela på per snurr. Den lägsta insatsen som du som spelare kan spela är 0,10 öre. Högsta insatsen som går att spela är 1 500 kronor per snurr. The Slotfather har även en jackpott i spelet som du kan vinna oavsett hur mycket du satsar per snurr och hur många linjer du väljer att spela. Denna jackpott ligger på 50 000 kronor. Detta är ingen jackpott som ändras beroende på hur många som spelare eller hur ofta folk vinner den, utan den är alltid på samma nivå.

Tema och grafik

Temat kring slotmaskinen The Slotfather är filmen Gudfadern. Som spelare får du dyka in i den mystiska världen som omger gudfadern. Har du sett filmen kommer du som spelare känna igen dig i flera av symbolerna som finns i denna slotmaskin. Men även om du inte är en Gudfadern-nörd så kommer du uppskatta denna slotmaskin och dess funktioner. De olika symbolerna som finns är en tallrik spaghetti, en cigarr, en guldring, en revolver, en bil, en väska med pengar, en flaska vin, en karta över Italien samt några av gudfaderns kompanjoner. Sedan finns den mest värdefulla symbolen av de alla, vilken är symbolen med gudfadern. Det är även den som startar upp bonusläget när du får tre efterföljande symboler.

Bonusfunktioner och free spins

The Slotfather innehåller både ett bonusspel och free spins-läge som du som spelare kan vinna. Bonusspelet får du genom att gudfadern-symbolen dyker upp på minst tre olika ställen i den aktuella spelrundan. När du har tagit dig in i bonusläget så ska du placera ut spelautomater på olika ställen runt om i staden. Du ska välja 3 av 6 ställen som du tror kommer dra in mest pengar och vara mest lyckosamma. När du har gjort detta så tas du med till gudfadern och hans ställe där du blir belönad med din vinst beroende på hur bra vinster spelautomaterna du placerade ut gav. Free spins-läget startar när du får minst tre gangster- och maskingevär-symboler efter varandra.

Positivt med The Slotfather

The Slotfather är en välgjord och snygg slot där grafik, musik och figurer tillsammans bildar en bra slotmaskin. Du kan själv välja hur många linjer du vill spela med per snurr och på så sätt påverka mer hur du vill spela. The Slotfather har även ett roligt bonusspel samt ett free spins-läge som ger extra krydda till spelet.

Negativt med The Slotfather

Det mesta är bra med The Slotfather och det finns inte så mycket att gnälla över som spelare. Dock så innehåller inte The Slotfather någon progressiv jackpott. Detta betyder att de riktigt stora vinsterna inte går att hämta hem.

Sammanfattning

The Slotfather är en fartfylld slotmaskin där det händer grejer hela tiden. Den otroligt snygga och välgjorda designen där spelleverantören verkligen tänkt på vad du som spelare kommer uppskatta. Detta, tillsammans med bonusläget där du ska placera ut spelautomater på olika platser för att sedan få träffa gudfadern, ger slotmaskinen ett ordentligt lyft. Free spins-läget samt den lömska direktvinsten där revisorn i spelet kan ge dig stora vinster är också två trevliga inslag som spelleverantören har lyckats bra med. Efter att vi har testat The Slotfather så kan vi verkligen rekommendera att du testar denna slot. Trots att den saknar wild-symboler och progressiv jackpott är det en riktigt bra slot som kan underhålla dig i flera timmar. Prova själv!