Site Overlay

The Invisible Man slot

Introduktion

NetEnt har väckt liv i en gammal filmtitel som släpptes år 1933 vid samma namn ”The Invisible Man”. 88 år senare presenterar nu NetEnt tillsammans med Universal video sloten The Invisible Man. Filmen må inte ha varit en av de kändaste, men dess spännande tema fungerar utmärkt i det spelformat som NetEnt har skapat. Handlingen som filmen är mest inriktad på är en polisman som försöker fånga in en ond man som tyvärr har förmågan att göra sig själv osynlig. Detta spel har ett ganska mörkt tema med en tydlig inspiration ifrån sci-fi-världen. I denna spelversion bjuds du på ett riktigt kvalitetsspel med en fantastiskt grafik, kuslig stämning, mystik och full fart. NetEnt har levererat igen.

I denna slot är det viktigaste symbolerna som du vill få tag i wild-symbolerna. Dessa symboler fungerar självklart som wilds brukar fungera och ersätter alla andra symboler för att skapa vinnande lägen för spelaren men i The Invisible Man aktiverar de även free spins–läget. I denna slot har NetEnt gjort så att wild-symbolerna kan röra sig från sida till sida så att de kan mötas på vägen. Händer detta kommer ett free spins-läge att aktiveras för dig. The Invisible Man kommer även med en bonusrunda som du enbart kan vinna när du är i free spins-läget, vilket höjer din spelupplevelse till det bättre. Alltså har du i The Invisible Man stora chanser att vinna pengar.

Vinstlinjer och insatser

The Invisible Man spelar du på en spelplan som innehåller 5 hjul, med 3 rader och 20 insatslinjer. Du kan vinna både ifrån höger och vänster när tre eller fler likadana symboler dyker upp på en linje. På grund av detta så går det sällan många rundor utan att spelaren får vinst, dock brukar det inte vara några stora summor. Man kan säga att det är en slot som kommer med många mindre vinster. Dock kan storvinsten dyka fram när du minst anar det. Det är du som spelare som justerar sin insats genom att du trycker in hur många mynt du vill spela på per insatslinje. Myntvärdet väljer du också själv. Du kan välja mellan minst 0,20 euro till max 100 euro.

Tema och grafik

The Invisible Man är en slot som är baserad på filmen med samma namn ifrån 1933 som regisserades utav James Whale släpptes utav filmbolaget Universal Studios, som drar inspiration ifrån novellen utav HG Wells. Designen på spelet är ganska mörk och avger mystik i en behaglig känsla. Temat är definitivt annorlunda, men ändå en riktig fullträff. När du startar upp The Invisible Man möts du direkt av en kort men ryslig video som visar hur den galne vetenskapsmannen blev osynlig. Inne i spelet möts du av samma mörka och mystiska stämning. The Invisible man bjuder på detaljrika symboler, högdefinierad grafik och briljant musik som är tilltalande för ögat och är minst sagt en spänningsladdad spelupplevelse.

Bonusfunktioner och symboler

De symboler som är värda mest är dem snyggt designade karaktärerna ifrån filmen. Du hittar även två olika typer av wild-symboler som ersätter alla andra symboler. Båda wild-symbolerna vandrar på hjulen. Den ena wild-symbolen kommer i form av en polis och polissymbolen vandrar alltid ifrån vänster till höger. Den andra wild-symbolen kommer i form av den osynliga mannen och vandrar alltid ifrån höger till vänster. När du spelar i huvudspelet kommer polisen alltid att dyka upp på hjul ett, medan den osynliga mannen alltid dyker upp på hjul fem. Wild-symbolerna kommer alltid med re-spins så länge de finns på hjulet, men varje re-spin flyttar sig dock symboler ett steg åt antingen höger eller vänster.

Positivt – Vad var extra bra?

Med The Invisible Man kommer många positiva funktioner för att gynna spelarens chanser att vinna. Vad som är mest positivt för denna slot är att den kommer med två wild-symboler som vandrar längst med hjulen. Du kan även vinna free spins, vilket alltid är bra. Här finns även en max vinst på 1000x den insats du gjort.

Negativt – Vad hade kunnat vara bättre?

Vad som hade gjort detta spel ännu bättre hade varit om det var lättare att starta bonusspelen. Att lyckas snurra fram totalt åtta polismän eller osynliga män är lite för många att få fram och känns lite tråkigt.

Sammanfattning

The Invisible Man kommer ifrån speljätten NetEnt som i samarbete med Universal har lyckats att leverera ett helt klockrent spel. I The Invisible Man bjuds du på en detaljrik grafik, mystisk atmosfär och välvald musik. Allt som har med design och grafik är en njutning för ögat. I spelet kan du vinna både ifrån höger och vänster. Du spelar på fem hjul som har tre rader och 20 vinstlinjer. Sloten är känd för att ge sina spelare vinster ofta fast i lite mindre summor. Du bjuds även på två vandrande wild-symboler. Här finns även re-spins, free spins och bonusrundor. NetEnt har verkligen tänkt på allt i The Invisible Man. Har du inte prövat på spelet än, så gör det redan idag